Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης: Ακύρωση σειράς για Κεμάλ από Disney

Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης: Ακύρωση σειράς για Κεμάλ από Disney

Για την ακύρωση της σειράς Κεμάλ από τη Disney ενημερώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου το Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης”, το οποίο στέλνει και ένα μήνυμα στην ελληνική πολιτική ηγεσία, μπροστά στην πολιτική του σύγχρονου τουρκικού κράτους να αποκρύψει το γενοκτονικό παρελθόν του: “Με ποιόν θα καθήσει στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Ακύρωση σειράς για Κεμάλ από Disney”

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης εξαρχής ενημέρωσε την Ελληνική κοινή γνώμη για την καμπάνια ακύρωσης της τηλεοπτικής σειράς για τον Γενοκτόνο Μουσταφά Κεμάλ που παρήχθη με πόρους της Disney μεταξύ άλλων, από την Αρμενική Εθνική Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ύστερα από ταλαντεύσεις εβδομάδων της εταιρείας,η Αρμενική Εθνική Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανακοίνωσε χθες την ακύρωση της προβολής της σειράς αυτής που προσέβαλε την μνήμη των θυμάτων του Κεμαλισμού.

Ενώσαμε τις μικρές μας δυνάμεις από την πρώτη στιγμή.

Οι αντιδράσεις στην Τουρκία από όσα μελετούμε είναι ακραίες και φτάνουν στα όρια της Ύβρης κατά των θυμάτων αποδεικνύοντας ότι το σύγχρονο Τουρκικό κράτος δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει το Γενοκτόνο παρελθόν του και ετοιμάζεται να επαναλάβει τα ίδια αν παραστεί ανάγκη προς τιμή του ” Διοικητή Γαζή Μουσταφά Κεμάλ και της αιώνιας πατρίδας Τουρκίας”.

Το μήνυμα αυτό οφείλει να το λάβει και η Ελληνική πλευρά.

Με ποιόν θα καθήσει στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων.

Ένα κράτος που όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που διέπραξε αλλά απειλεί με μπούλιγκ και τους απογόνους των θυμάτων του .

Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας .
Πρώτα Αναγνώριση των Γενοκτονιών.

Ως απαράβατος όρος κάθε συζήτησης.
Γιώργος
Γιώργος Γεωργιάδης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube