REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα , Λαθρομετανάστευση 8 Αυγούστου 2023

Αρδάνιο Έβρου: Αλλοδαπός διακινητής μεταναστών έπεσε σε Ι.Χ και σκότωσε 70χρονο στην Εγνατία

Αρδάνιο Έβρου: Αλλοδαπός διακινητής μεταναστών έπεσε σε Ι.Χ και σκότωσε 70χρονο στην Εγνατία

Άλλο ένα θανατηφόρο από τους λαθροδιακινητές

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος το πρωί της Πέμπτης όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής παράνομων μεταναστών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Εγνατία Οδό, πάνω στη γέφυρα Αρδανίου, και έπεσε στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το evros-news.gr ο άτυχος 70χρονος με καταγωγή από το χωριό Προβατώνας κατευθυνόταν για εργασία στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μπροστά από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 70χρονο που ήταν πατέρας τριών κοριτσιών, βρισκόταν γνωστός του με τον οποίο πήγαιναν μαζί για το μεροκάματο στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

egnatia-_troxaio1

egnatia-_troxaio3

egnatia-_troxaio4

Ο εν λόγω άνδρας στάθηκε, μάλιστα, τυχερός καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διακινητής των μετανστών πέρασε σχεδόν ξυστά από το δικό του όχημα.

Ο διακινητής, ο οποίος μετά το τροχαίο επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας στα χωράφια – καθώς δεν τραυματίστηκε παρά τη σφοδρή σύγκρουση – αλλά τελικά τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, δήλωσε Σύρος.

Υπενθυμίζεται ότι με παρόμοιο τρόπο είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο Απρίλιο, πάλι στην Εγνατία Οδό, ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε όχημα στο οποίο επέβαιναν παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους,

Πηγή: thraki.com.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube