Weather Icon

Η Κύπρος ενώνει τη φωνή της για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας! «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Πόντου» στη Λευκωσία

Η Κύπρος ενώνει τη φωνή της για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας! «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Πόντου» στη Λευκωσία

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών Πολιτιστικού Ιδρύματος “Αρχάγγελος” της Ιεράς Μονής Κύκκου (δίπλα στο προπονητικό κέντρο ΑΠΟΕΛ) στον Αρχάγγελο, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Η εκδήλωση θα αρχίσει με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην παρακείμενη εκκλησία του Aρχαγγέλου Mιχαήλ. Κύριος ομιλητής, ο Λάζαρος Καμπουρίδης αντιστράτηγος Ε.Α. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το τμήμα νέων του Κέντρου Νεότητας Παναγία Σουμελά Κύπρου και τραγούδια παραδοσιακά/ιστορικά με τις φωνές των Χρήστου Ακριτίδη και Στέφανου Πελεκανή.

Picture3.jpg

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό. Συνδιοργανωτές : Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού, Ένωση Ελλήνων Ποντίων Κύπρου/Κέντρο Νεότητας Παναγία Σουμελά και Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης” Θεσσαλονίκης.

 

Picture2.jpg

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube