REAL TIME |

Weather Icon

Ευκαιρία για τους G20 να δούνε τον παράδεισο επί της Γης στο Κασμίρ

Ευκαιρία για τους G20 να δούνε τον παράδεισο επί της Γης στο Κασμίρ

“Η 3η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τον τουρισμό στο Σριναγκάρ θα είναι μια ευκαιρία για τους εκπροσώπους των G20 να δουν τον” παράδεισο στη Γη””, ανέφερε ο Χαρς Βαρντάν Σρίνγκλα Harsh, o Επικεφαλής Συντονιστής για την Προεδρία των G20 της Ινδίας το 2023,  στο twitter, ποστάροντας φωτογραφίες του Σριναγκάρ, την πόλη που υποδέχεται τη Σύνοδο Κορυφής από τις 22 μέχρι τις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με μια έκθεση, οι ξένοι τουρίστες σύντομα θα αρχίσουν να ταξιδεύουν στο Κασμίρ σε μεγάλους αριθμούς.


Στην πόλη έχουν ολοκληρωθεί 120 έργα ώστε να την καταστήσουν smart city  για την ενίσχυση της ασφάλειας. H διοίκηση στο έδαφος της Ένωσης Τζαμού και Κασμίρ (UT) εργάζεται νυχθημερόν για να διασφαλίσει, ότι η σύνοδος κορυφής στο Σριναγκάρ θα επιτύχει και θα καταστεί το Κασμίρ ως παγκόσμιο τουριστικό προορισμό.

Ο Υποδιοικητής του Τζαμού και Κασμίρ, Μανόζ Σίνα είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουαρίου, ότι η εκδήλωση θα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να προωθήσει στις διεθνείς αγορές χειροποίητα προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας και αποξηραμένα φρούτα.

Στη συνάντηση των G20 θα συζητηθούν ανοιχτά οι προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube