Weather Icon

«Μαρία Τσάλλα»: Η υπάλληλος της ρωσίδας κατασκόπου σπα τη σιωπή της – «Στείλε μου τα πράγματα μέσω ταχυδρομείου»

«Μαρία Τσάλλα»: Η υπάλληλος της ρωσίδας κατασκόπου σπα τη σιωπή της – «Στείλε μου τα πράγματα μέσω ταχυδρομείου»

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου, «Μαρίας Τσάλλα», κατά κόσμον Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα, στην Ελλάδα.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Όπως είναι γνωστό, η 35χρονη διατηρούσε μαγαζί με είδη πλεξίματος στην περιοχή του Παγκρατίου, το οποίο αφού εξαφανίστηκε, το άφησε στην υπάλληλό της.

Το MEGA, σε επικοινωνία του με την πρώην υπάλληλο της 35χρονης, αποκαλύπτει ότι η τελευταία επικοινωνία της με τη «Μαρία Τσάλλα» έγινε πριν τρεις εβδομάδες.

Υπάλληλος: Στο WhatsApp μιλάγαμε και σε ένα e-mail που μας έστειλε μέσα Ιανουαρίου όταν μας ενημέρωσε ότι την είχαν κλέψει. Η η επόμενη επικοινωνία ήταν στις 28 Ιανουαρίου και μου είπε ότι «τελικά δε θα επιστρέψω. Μπορείς να αναλάβεις εσύ το μαγαζί ή να το κλείσεις. Το τηλέφωνο του λογιστή το έχεις, μπορείς να τον ρωτήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο. Όλα είναι καθαρά»

Δημοσιογράφος: Και μετά πότε επικοινωνεί μαζί σου για τα πράγματα;

Υπάλληλος: Δεύτερη εβδομάδα Φεβρουαρίου (μου λέει) ότι «σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να πας να μαζέψεις πέντε προσωπικά μου πραγματάκια και θα κανονίσω εγώ κάποιος να έρθει να τα πάρει ή κάπως να μου τα στείλεις μέσω ταχυδρομείου». Το κλειδί, μου το έδωσε μια καλή της φίλη στην οποία το είχε αφήσει σε περίπτωση ανάγκης. Μάζεψα μερικά ρουχαλάκια που μου είπε και μερικές βελόνες. Βελόνες και βελονάκια. Όλα αυτά τα πράγματα τα κράτησα στο μαγαζί και τώρα τα έχω μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο.

Δημοσιογράφος: Πότε σταμάτησε την επικοινωνία μαζί σου;

Υπάλληλος: Πριν 3 εβδομάδες. Τότε μιλάγαμε για τον γάτο. Ο γάτος της είναι σε φιλοξενία και από την στιγμή που βγήκε όλο αυτό στη φόρα, αποφασίσαμε να του βρούμε ένα σπίτι. Ένα κανονικό σπίτι ήταν. Αρκετά ευρύχωρο, ανακαινισμένο.

Δημοσιογράφος: Δε θυμάσαι στον χώρο να υπάρχουν υπολογιστές ή ένα λάπτοπ;

Υπάλληλος: Όχι, δεν υπήρχαν.

Η σκοτεινή δράση της… Μαρίας στην Ελλάδα

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το όνομα Μαρία «Τσάλλα» το πήρε από ένα βρέφος που είχε πεθάνει. Μάλιστα, ήταν πολύ προσεκτική στην επιλογή της, καθώς το επίθετο «Τσάλλα» στην περιοχή του Αλιβερίου της Εύβοιας στην οποία ήθελε να εμφανίζεται δημότης και να μην κινεί υποψίες, είναι από τα γνωστότερα.

Στις 13/08/2013, πεθαίνει η μητέρα του μωρού, Αναστασία Τσάλλα. Το 2018 φτάνει στην Ελλάδα η Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα και το φθινόπωρο του ίδιου έτους αρχίζει τα μαθήματα ελληνικών.

Τον Δεκέμβριο του 2018, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της αληθινής μητέρας, μια ψεύτικη μητέρα τηλεφώνησε σε γνωστό της ζητώντας βοήθεια για ελληνοποίηση της κόρης της.

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο και έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στις 21/12/2018 εγγράφεται στο δημοτολόγιο Κύμης – Αλιβερίου, ως «Μαρία Τσάλλα».

Στις 24/12/2018 βγήκε η ταυτότητα από το Α.Τ. Αλιβερίου και στις 26/12/2018, έχοντας πλέον την ελληνική ταυτότητα, ανεβάζει για πρώτη φορά φωτογραφία στα social media από το Σούνιο και αρχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Το διάστημα Δεκεμβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2020, γίνεται καταιγισμός αναρτήσεων από βόλτες και ταξίδια στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης, ενώ στις 13/01/2020 έκανε έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας ως διαφημίστρια και πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στις 03/08/2020 ανοίγει το μαγαζί με τα πλεκτά, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 και αφού έχει αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα, ειδοποιεί την υπάλληλό της ότι δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

 

«Μαρία Τσάλλα»: Η υπάλληλος της ρωσίδας κατασκόπου σπα τη σιωπή της – «Στείλε μου τα πράγματα μέσω ταχυδρομείου»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube