REAL TIME |

Weather Icon

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” και τον πρόεδρό του Χαράλαμπο Ναβροζίδη

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” και τον πρόεδρό του Χαράλαμπο Ναβροζίδη

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Κω – ο Ξενιτέας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Χαράλαμπο Ναβροζίδη για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία, τους μουσικούς που ταξίδεψαν μαζί μας και συνόδευσαν το χορευτικό, κυρίους Στάθη Τσαρχατζίδη, Ηρακλή Αδαμίδη, Μιχάλη Σιώπη. Επίσης, ευχαριστούμε τον κύριο Τοπαλίδη Βασίλη, ο οποίος εμπλούτισε την εμφάνιση του χορευτικού με το τραγούδι του, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η αφίσα της εκδήλωσης! Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Infognomonpolitics.gr

Στις αρχές Μαρτίου του 2023, με αφορμή τον εορτασμό για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την μητέρα Ελλάδα, ο Σύλλογος Κρητών Κω, «ο Τάλως», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Κω «ο Ξενιτέας» και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω, διοργανώσαν μία μεγάλη, ανεπανάληπτη, κοινή μουσικοχορευτική παράσταση, στις 6 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, με τίτλο «Πόντος και Κρήτη τιμούν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων», ενώ στις 7 Μαρτίου, Πόντιοι και Κρητικοί συμμετείχαν με μικτό τμήμα στην δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση στα πλαίσια των τοπικών εορτασμών. Χορηγός Επικοινωνίας των Εκδηλώσεων ήταν το Infognomonpolitics.gr.

Στις λαμπρές εκδηλώσεις συμμετείχαν το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κω καθώς και Σύλλογοι Κρητών και Ποντίων από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, η οποία σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμότατα τον Σύλλογο Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” και τον πρόεδρό του, Χαράλαμπο Ναβροζίδη, αλλά και τους μουσικούς που ταξίδεψαν στο νησί για τις εκδηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, το τριήμερο 5 – 7 Μαρτίου 2023, βρέθηκε στην Κω, έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” και του Προέδρου, κυρίου Χαράλαμπου Ναβροζίδη.

Το βασικό χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Κυριακίδη Βασίλη, συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στη Μητέρα Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη χορευτική εκδήλωση “Πόντος & Κρήτη τιμούν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων”, με διοργανωτές το Σύλλογο Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας” και το Σύλλογο Κρητών Κω “Ο Τάλως”. Πόντος και Κρήτη συναντήθηκαν, αποδίδοντας τιμές τόσο στον τόπο, όσο και στο ιστορικό γεγονός.

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων Κω – ο Ξενιτέας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Χαράλαμπο Ναβροζίδη για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία, τους μουσικούς που ταξίδεψαν μαζί μας και συνόδευσαν το χορευτικό, κυρίους Στάθη Τσαρχατζίδη, Ηρακλή Αδαμίδη, Μιχάλη Σιώπη. Επίσης, ευχαριστούμε τον κύριο Τοπαλίδη Βασίλη, ο οποίος εμπλούτισε την εμφάνιση του χορευτικού με το τραγούδι του.

Τέλος, συγχαίρουμε τους διοργανωτές για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις τόσο σπουδαίες δράσεις προβολής και διατήρησης του πολιτισμού μας.

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος, Πολυματίδου Πηνελόπη

Η Γ. Γραμματέας, Ασλανίδου Μαρία

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube