Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν μπορούν να κρυφτούν οι Τούρκοι!

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν μπορούν να κρυφτούν οι Τούρκοι!

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν μπορούν να κρυφτούν οι Τούρκοι! Κρίση και μετά διαπραγματεύσεις…

Στα ελληνικοτουρκικά ζητήματα αναφέρθηκε ο Σάββας Καλεντερίδης, εκτιμώντας ότι μια κρίση θα οδηγήσει Ελλάδα και Τουρκία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όπως, τόνισε “σε αυτές τις περιπτώσεις υποχωρεί ο αδύναμος”. Σχολίασε ότι αυτή τη φορά η Ελλάδα φαίνεται σχετικά ισχυρή και η ελπίδα είναι να μην υποχωρήσει, γιατί το πρώτο πράγμα που θα της ζητηθεί είναι να αποσυρθούν τα στρατεύματα από τα νησιά.

Επιπλέον, ο γεωστρατηγικός αναλυτής στράφηκε στο Ουκρανικό σχολιάζοντας ότι η Δύση δοκιμάζει τη δυναμική των Ρωσικών στρατευμάτων και όπλων. Επίσης, αναφορικά με τα χτυπήματα στη Βαλτική θάλασσα, ο κ. Καλεντερίδης είπε ότι ο Τραμπ “έδειξε” τις ΗΠΑ και αναφέρθηκε στους κινδύνους να προκληθεί κάτι μεγαλύτερο.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στο Rthess94,5 στις 3 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube