REAL TIME |

Weather Icon

Κεραυνοί Στέφανου Καραβίδα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα! Δεν υπάρχει πολιτική προστασία – Να περάσουμε από την εθνική άμυνα στην εθνική ασφάλεια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κεραυνοί Στέφανου Καραβίδα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα! Δεν υπάρχει πολιτική προστασία – Να περάσουμε από την εθνική άμυνα στην εθνική ασφάλεια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κεραυνοί Στέφανου Καραβίδα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα! Να φύγουμε από τον όρο εθνική άμυνα και να περάσουμε οπωσδήποτε σε αυτόν της εθνικής ασφάλειας. Δεν υπάρχει πολιτική προστασία στη χώρα μας.

Ο Στέφανος Καραβίδας , Ιπτάμενος επισμηναγός ε.α. και από τους πρώτους Έλληνες που πέταξαν με Rafale, υποψήφιος διδάκτορας γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε σήμερα στον 98.4 ως αυτόπτης μάρτυρας της μεγάλης πυρκαγιά στη Λέσβο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βρίσα, εξηγώντας ποια είναι και γιατί είναι αποτυχημένη η κεντρική στρατηγική έναντι των πυρκαγιών, με επιτομή τα όσα συνέβησαν σε μια περιοχή που είναι είδη σεισμόπληκτη και χωρίς ουσιαστικά μέτρα εδώ και 5 χρόνια, τονίζοντας ότι ιδίως στις ακριτικές περιοχές και την παραμεθόριο, είναι αναγκαία μια ενιαία πολιτική εθνικής ασφάλειας , στην οποία να εντάσσεται και η πυροπροστασία των περιοχών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube