Γιώργος Νταβρής: Η ιστορία μας φωνάζει! Η σιωπή σας είναι ένοχη

Γιώργος Νταβρής: Η ιστορία μας φωνάζει! Η σιωπή σας είναι ένοχη

Γιώργος Νταβρής: Πάνε στράφι οι θυσίες ηρώων όπως ο Κώστας Ηλιάκης. Μαζεύονται οι κροκόδειλοι, όχι για να αποτίνουν φόρο τιμής, αλλά για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα. Κινούνται από καρεκλολαγνεία. Τα ακούτε κύριε Μητσοτάκη; Η ιστορία μας φωνάζει! Η σιωπή σας είναι ένοχη

Ο αντιπτέραρχος ε.α. Γιώργος Νταβρής, υποψήφιος σήμερα ευρωβουλευτής με την Κίνηση “Συμμετέχω για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”, μιλάει στον 98.4 για τα 18 χρόνια από την κατάρριψη του Κώστα Ηλιάκη από τον Τούρκο πιλότο, ως ένας από τους αυτήκοους μάρτυρες τότε της διαχείρισης της κρίσης, σημειώνοντας ότι και τότε είχαμε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατάστασης , η οποία στη συνέχεια έγινε μια μεγάλη υπόθεση συγκάλυψης πολιτικά, σττρατιωτικά και μηντιακά, για ένα θάνατο ενός ακόμη ηρωϊκού πιλότου , του Κώστα Ηλιάκη, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ο κ. Νταβρής, συνδέει την τότε εικόνα με την Ελλάδα του σήμερα και την συγκάλυψη σε θέματα όπως των Τεμπών, ως επιτομή των ένοχων σιωπών ενός συστήματος, που εκτρέφει τον νέο-κοτσαμπασισμό την ώρα που η χώρα βρίσκεται ενώπιον υπαρξιακού ζητήματος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube