REAL TIME |

Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Ήθελα ο Λοβέρδος να «εξοντώσει» τον Ακάρ

Σάββας Καλεντερίδης: Ήθελα ο Λοβέρδος να «εξοντώσει» τον Ακάρ

Σάββας Καλεντερίδης: Ήθελα ο Λοβέρδος να «εξοντώσει» τον Ακάρ

Τις κινήσεις της Τουρκίας μέσα από δηλώσεις των αξιωματούχων προσπαθεί να ερμηνεύσει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η Ελλάδα περνάει από την εποχή του κατευνασμού σε αυτήν της προτροπής. Είμαστε στο μεταβατικό στάδιο. Οι καταγγελίες της Ελλάδας, μετά την ομιλία στο Κογκρέσο φτάσαμε στη στάση των τεσσάρων βουλευτών από διαφορετικά κόμματα (Σπήλιος Λιβανός, Μανούσος Βολουδάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Ανδρέας Λοβέρδος). Θα είχε ενδιαφέρον να είχε μιλήσει στον Ακάρ ο Λοβέρδος, γιατί είναι γνώστης και θα του έριχνε μερικές ριπές και θα τον είχε εξοντώσει. Τελικά αυτοεξοντώθηκε ο Ακάρ αφού έφυγε μόνος του. Φτάσαμε στο σημείο να φτάμε εύγε για το αυτονόητο. Μπράβο τους.

Να σταθούμε στις δηλώσεις του Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Γιατί δείχνουν κατά κάποιον τρόπο πως σχεδιάζει. Να ανακηρύξουμε ΑΟΖ στο Αιγαίο και να κηρύξουμε μόνιμοι NAVTEX. Δηλαδή αποκλεισμός του Αιγαίου. Δεν συμφέρει τους Τούρκους να πάνε σε θερμό επεισόδιο. Η “Γαλάζια Πατρίδα” είναι ιδιοποίηση του μισού Αιγαίου. Τί λέει αυτό το δόγμα; Τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Άρα ανακηρύττει δικό της το μισό Αιγαίο.

Δυστυχώς δεν έχουμε σχέδιο να απαντήσουμε σε αυτό το σχέδιο και η Ελλάδα έστειλε τα μηνύματα, ότι δυστυχώς ξεπουλάει.

O στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Ραντάρ” με τον διευθυντή του AlhpaRadio989, Τάκη Χατζή, στις 15 Ιουνίου 2022.

Σάββας Καλεντερίδης: Αγράμματος ο Ερντογάν! Δεν ξέρει ιστορία

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube