REAL TIME |

Weather Icon

Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Η λεγόμενη πολιτική ορθότητα είναι πνευματική δικτατορία, όπως αποδείχθηκε και από την πρόσφατη διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που τόλμησε να πει το αληθές και λογικό, πως η παχυσαρκία δεν πρέπει να εκθειάζεται, δεν πρέπει χάριν της παράνοιας της πολιτικής ορθότητας να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, που στην πραγματική ζωή σημαίνουν υποψηφιότητα για διαβήτη, έμφραγμα, εγκεφαλικό και πολλά άλλα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

Εμένα θα με βόλευε ίσως η υστερική αντίδραση όσων παίζουν δικτατορία με λέξεις. Σύμφωνα με αυτούς, είμαι πρότυπο ομορφιάς, πολύ γαμάτος και το γεγονός πως πλέον είπα να συμμαζέψω τον εαυτό μου και άρχισα να χάνω βάρος, έχοντας ήδη ξεφορτωθεί 20 κιλά, με κάνει ύποπτο φασισμού, διότι στο βασίλειο των ημίτρελων νεομαρξιστών του δικαιωματισμού οι χοντροί είναι ίδιοι, ίσως και ομορφότεροι από τους αδύνατους, οι κοντοί ίσοι με τους ψηλούς κ.ο.κ., αλλά, τι λέμε, εδώ λένε πως ο Μήτσος που έχει διαταραχή φύλου και φοράει φουστάνια πρέπει να θεωρείται θεσμικά και κοινωνικά γυναίκα και γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο να έχει αιδοίο, μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες και άλλα τέτοια φασιστικά για να γράφει η ταυτότητα του «γυναίκα» και όποιος διαφωνεί είναι ρατσιστής, νεοναζί κ.λπ.

Επίσης, αντίστοιχα η Μαλάμω, που νιώθει άντρας κι ας έχει αιδοίο και όλα αυτά που λείπουν από τον Μήτσο που λέγαμε, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας πρέπει να της φτιάξουμε νόμους, να θεωρείται άντρας κι όποιος διαφωνεί, είπαμε, είναι φασίστας.

Και βεβαίως αυτοί οι δύο μπορεί να παντρευτούν, γαμπρός να είναι η Μαλάμω και νύφη ο Μήτσος ή να διαλέξουν ανατομικά ομοίους τους, ό,τι τους κάνει κέφι, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε και παιδιά για υιοθεσία. Τα οποία παιδιά για να είναι προς υιοθεσία έχουν ήδη υποστεί μια συμφορά, ορφάνια ή εγκατάλειψη, στην οποία συμφορά θα προσθέσουμε ένα πείραμα, μια βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών να έχουν γονείς, Μάνα και Πατέρα, μητρικό και πατρικό πρότυπο. Ήδη προαναγγέλλεται από επίσημα χείλη πως θα μας φέρουν τέτοιους νόμους, όπου ο πόλεμος στο πρόσωπο και στη φύση του Ανθρώπου θα γίνει πλέον επίσημος θεσμός. Το παράλογο θα υπάρχει σε ΦΕΚ.

Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας δεν θέλει απλώς να μας απαγορεύσει τι θα λέμε, αλλά και να μας επιβάλει τι θα σκεφτόμαστε. Θέλει να ενσταλάξει μέσα μας τον φόβο για το διαδικτυακό, καταρχήν, λιντσάρισμα και μακροπρόθεσμα να επιβάλλει στις συνειδήσεις μας το αφύσικο ως φυσιολογικό, το άσχημο ως όμορφο, το νοσηρό ως υγιές.

για τη συνέχεια newsbreak

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube