REAL TIME |

Weather Icon

Τι συνέβη στο Ντολμά Μπαχτσέ | ΖΟΟΜ

Τι συνέβη στο Ντολμά Μπαχτσέ | ΖΟΟΜ

Σάββας Καλεντερίδης: Τι συνέβη στο Ντολμά Μπαχτσέ

Τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, για την επίτευξη της ειρήνης και του τερματισμού της ανθρωπιστικής κρίσης, στην Κωνσταντινούπολη, από τα οποία προκύπτουν περισσότερα διπλωματικά οφέλη για την Τουρκία ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ZOOM.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση στη Μαριούπολη, πριν και μετά τον πόλεμο, ενώ σχολίασε την είδηση για την εμφάνιση του Ουκρανού προέδρου στην ελληνική βουλή στις 7 Απριλίου.

Πώς σχολίασε το tweet του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέφερε «όπως μίλησε για τη διχοτόμηση του Βερολίνου στη Γερμανία, όπως μίλησε για τον Τσώρτσιλ στη Βρετανία, ελπίζω ότι, μιλώντας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος Ζελένσκι θα δώσει και ένα μήνυμα για την ευρωπαϊκή χώρα που εδώ και 48 χρόνια βιώνει την τουρκική εισβολή και κατοχή».

Στο τέλος στέλνει και ένα μήνυμα: “Τέλος στον οπαδισμό”.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM, στις 29 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube