Weather Icon

Τα είπαν… όλα Μητσοτάκης-Ερντογάν, μπλέκοντας γραβάτες και τσάι με τον Καλίν να κρατάει το… φανάρι!

Τα είπαν… όλα Μητσοτάκης-Ερντογάν, μπλέκοντας γραβάτες και τσάι με τον Καλίν να κρατάει το… φανάρι!

Περίπου στις 14.30 (ώρα Ελλάδας) ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος παρέθεσε γεύμα στην προεδρική κατοικία Βαχντετίν στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο ηγέτες να έχουν μία ολιγόλεπτη συνάντηση μπροστά στις κάμερες.

Η συνάντηση των δύο ηγετών διήρκησε πάνω από μία ώρα.

Στις πρώτες δηλώσεις τους στις κάμερες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας”, με τον Ερντογάν να απαντά: “θα τα συζητήσουμε όλα”.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Στη συνέχεια, η συζήτηση έγινε πιο… ανάλαφρη με τους δυο τους να σχολιάζουν το γεγονός ότι δεν φορούσαν γραβάτες. “Το κανω πάντα… η χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο σοβαρές συζητήσεις”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τον Τούρκο Πρόεδρο αν θα πάρει καφέ ή τσάι με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά “μια χαρά είναι το νεράκι”, αλλά και να προσθέτει: “Εκτός κι αν πάρετε εσείς ένα τσάι, οπότε θα πάρω κι εγώ”.

ΠΗΓΗ: IN.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube