Weather Icon

Μαχητικά στον ουρανό της Πάφου από σήμερα

Μαχητικά στον ουρανό της Πάφου από σήμερα

Μαχητικά αεροσκάφη της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης που πραγματοποιεί η Κυπριακή Δημοκρατία με δυνάμεις των Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ντόρα Χριστοδούλου   

Συχνές διελεύσεις σε χαμηλό και μέσο ύψος θα πραγματοποιούν από σήμερα μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, μαχητικά αεροσκάφη. Πρόκειται για δραστηριότητα που εντάσσεται στα πλαίσια μεγάλης αεροναυτικής άσκησης που πραγματοποιεί η Κυπριακή Δημοκρατία με τη συνεργασία άλλων κρατών της περιοχής και της ΕΕ, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωση της και η Εθνική Φρουρά.

Οι διελεύσεις των μαχητικών θα γίνονται σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, ωστόσο θα είναι συχνότερες και πιο εμφανείς στην επαρχία Πάφου. Στην αεροναυτική άσκηση θα μετέχουν δυνάμεις της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΦ διευκρινίζεται ότι για αποφυγή δημιουργίας ανησυχίας, ενημερώνεται το κοινό ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης θα υπερίπτανται άνωθεν του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  και της επαρχίας Πάφου, ιδιαίτερα, μαχητικά αεροσκάφη σε χαμηλά και μεσαία ύψη. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube