Weather Icon
Παιδεία , ΠΦΑ 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η μέρα της αριστερής μαρμότας στην Ελλάδα.

Η μέρα της αριστερής μαρμότας στην Ελλάδα.

Η μέρα της αριστερής μαρμότας στην Ελλάδα.

Σύνοψις του έργου “η αριστερά”.

Πλειοδοτούσαν ανέξοδα επί δεκαετίες πιέζοντας τις κυβερνήσεις για διόγκωση του δημοσίου, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, χωρίς καμμία αίσθηση εσόδων-εξόδων του κράτους με παράλληλο σαμποτάζ στην παραγωγή και την επιχειρηματικότητα. Οι κυβερνήσεις πελατειακά σκεπτόμενες τους ψηφοφόρους τους, το κάνανε ευχαρίστως κατά περιόδους, με τους ιεχωβάδες των “λαϊκών αγώνων”, διαρκώς να ζητάνε περισσότερα.
Έρχεται η χρεοκοπία και τα μνημόνια για τα οποία είναι συνυπεύθυνοι και όλη τους η στάση είναι ένα συνολικό ΟΧΙ σε όλα. Καμμία συζήτηση πάνω στους όρους της συμφωνίας, καμμία συζήτηση ότι χρειάζεται ΚΑΠΟΙΑ συμφωνία. Τότε είναι που κάποιοι λογικοί με γνώση του τι γινόταν πραγματικά στη χώρα, εγκαταλείψανε δια παντός την αριστερά, αφήνοντας μόνο τη φύρα εκεί μέσα. Τους ιδιοτελείς και τους μονοκύτταρους εγκεφαλικά. Ουσιαστικά η στάση του “ΟΧΙ σε όλα” οδηγούσε στο η Ελλάδα να γίνει περίκλειστη χώρα να αποκλειστεί από την παγκόσμια οικονομία, πράγμα που το είδαμε και την εποχή του δημοψηφίσματος.
Και αφού φάγαμε άλλα 4 χρόνια σαν κυβέρνηση την “είχα αυταπάτες” έκδοσή τους γιατί οι άλλοι αποχώρησαν τίμια προσκολλημένοι στο σενάριο “πήδημα στο γκρεμό”, ζήσαμε πολυβόλο ψεμμάτων καθημερινά, αντιστροφή της πραγματικότητας, απελευθέρωση εγκληματιών από τις φυλακές, άνοιγμα συνόρων και υπερχείλιση μετανάστευσης μαζικά και αδιακρίτως, όλη τους την ισοπεδωτική ιδεοληψία στην Παιδεία, όλη τους την ιδεοληψία για μεγάλο δημόσιο, χάιδεμα κάθε ακροαριστερής τρομοκρατίας, διορισμό του κάθε άχρηστου γκόμενου-γκόμενας σε κρατικές θέσεις και ένα σωρό άλλα, τώρα εν μέσω covid οργανώνουν καταλήψεις σαμποταριστικά, με τα παλιά γνωστά “αιτήματα” και οι δημοσιογράφοι στα πάνελ κάθονται και τους κοιτάνε και ούτε ΕΝΑΣ από την αστική παράταξη δε βγαίνει να συγκρουστεί μαζί τους ιδεολογικά, να υπάρχει στο δημόσιο λόγο ότι αυτά που λένε είναι όχι μόνο ένας τυφλός και ανέξοδος μαξιμαλισμός, αλλά με τη βούλα και επίσημα έχει καταστρέψει χώρες που κάνανε ΧΡΟΝΙΑ να συνέλθουνε.

Ιστορικά αποδεδειγμένο αλλά και ελληνική εμπειρία πλέον.

Τώρα άντε πάλι από την αρχή. Μοιράζονται στα νέα παιδιά φυλλάδια “αντικαπιταλισμού” στις καταλήψεις, βλέπεις το Ν του ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου σε πανώ, σε βανδαλισμένα εκκλησάκια, στο μνημείο θυμάτων της marfin, ο γνωστός προσυλητισμός της νεολαίας, η μέρα της αριστερής μαρμότας ΑΙΩΝΙΩΣ στην Ελλάδα.
Ας μιλήσουν οι γονείς τουλάχιστον στα παιδιά τους για τι καταστροφείς χωρών μιλάμε και τι προσωπείο αντισυστημισμού φοράνε, κάτι που γοητεύει συχνά αρκετούς νέους ανθρώπους. Και κάποιους από εμάς γοήτευσε κάποτε και είδαμε το πραγματικό πρόσωπο.
Ας μην περάσουν πάλι δεκαετίες για να ολοκληρωθεί η πορεία συνειδητοποίησης κάποιων νέων γενεών, αυτού του κενού αίσχους.
Αυτού του απάνθρωπου επιλεκτικού ‘ανθρωπισμού’ που καταστρέφει χώρες.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube