REAL TIME |

Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 25 Απριλίου 2020

O Λιβυκός Στρατός κατέρριψε και άλλο Τουρκικό UAV (βίντεο)

O Λιβυκός Στρατός κατέρριψε και άλλο Τουρκικό UAV (βίντεο)

Στις 25 Απριλίου ο Λιβυκός Εθνικός  Στρατός LNA κατέρριψε ένα Τουρκικό UAV Bayraktar TB2.

Σύμφωνα με τον LNA το τουρκικό UAV κατερρίφθη στην περιοχή Wadi al-Dinar, νότια της πόλης Bani Waled. Η πόλη βρίσκεται 145 χλμ νοτιοανατολικά της Τρίπολης. 

Ο LNA δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται το τουρκικό Bayraktar TB2 UCAV να φλέγεται έπειτα από την κατάρριψή του στην περιοχή Wadi al-Dinar. 

https://youtu.be/BYrUVxeqnSY

Μία μέρα νωρίτερα ορισμένα drone του Στρατού GNA έβαλαν εναντίον τάνκερ τα οποία μετέφεραν καύσιμα στις πολιτοφυλακές του LNA κοντά στην περιοχή Bani Waled. 

Κατασκευασμένο από τον Τουρκικό Στρατό, το Bayraktar TB2 έχει διάρκεια πτήσης 24 ωρών και επιχειρεί σε ύψος 150 χλμ. Το UCAV μπορεί να εξοπλιστεί με βόμβες μικρής διαμέτρου με καταδείκτες laser.

Σύμφωνα με τον LNA, τουλάχιστον 30 τουρκικά UAV , μεταξύ των οποίων και τα Bayraktar TB2 UCAV έχουν καταρριφθεί τις τελευταίες μέρες στην Λιβύη.

Σύμφωνα με αναλυτές, τα Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροχήματα έχουν καταρριφθεί από πλατφόρμες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συμπεριλαμβανομένων των Ρωσικών Pantsir-S1 και των Αμερικανικών MIM-23 Hawk. 

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: southfront.org

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube