REAL TIME |

Weather Icon

Η ακολουθία του Επιταφίου στη νεόδμητη εκκλησία του Αγίου Γέροντα Παισίου του Έλληνα στην συνοικία Τζαραμάνα στη Δαμασκό

Η ακολουθία του Επιταφίου στη νεόδμητη εκκλησία του Αγίου Γέροντα Παισίου του Έλληνα στην συνοικία Τζαραμάνα στη Δαμασκό
Μεγάλη Παρασκευή στη μαρτυρική Συρία, τελέστηκε με απέριττο τρόπο η ακολουθία του Επιταφίου στη νεόδμητη εκκλησία του Αγίου Γέροντα Παισίου του Έλληνα στην συνοικία Jaramana στη Δαμασκό. 
Ο κόσμος κατέκλυσε το ναό όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο μέσα κι έξω. Επικράτησε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης καθώς όλοι μαζί έψαλλαν τα Εγκώμια σε στιγμές κρίσιμες για τη συριακή πρωτεύουσα. Τα εγκαίνια της εκκλησίας του Αγίου Γέροντα Παισίου πραγματοποιήθηκαν το Φλεβάρη του 2017. Και όλα αυτά ενώ υπήρχε τεταμένο κλίμα και μεγάλος κίνδυνος, καθώς οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Στρατού σφυροκοπούσαν με ρουκέτες τη Δαμασκό και η Jaramana είναι ένας προσφιλής τους στόχος. Τη Μ Παρασκευή σκοτώθηκαν από ρουκέτες στη συριακή πρωτεύουσα 8 άτομα και τραυματίστηκαν περίπου 40.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube