REAL TIME |

Weather Icon

Απεβίωσε ο τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛ.ΔΥ.Κ Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος .

Απεβίωσε ο τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛ.ΔΥ.Κ Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος .



Απεβίωσε ο Ταξίαρχος ε.α Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος στρατοπεδάρχης ΕΛ.ΔΥ.Κ 1974 και επικεφαλής των Δυνάμεων Αμύνης του Στρατοπέδου το 3ημερο 14-16/8/1974. Γεννημένος στις 31-12-1925 ο Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος, ήταν εκείνος που διατάχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιστη του στρατοπέδου της ΕΛ.ΔΥ.Κ κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, με ελλειπή μέσα αλλά και με μικρό αριθμό στρατιωτών. Υπό τις διαταγές του και τον ηρωισμό των στρατιωτών του το στρατόπεδο κράτησε. 
Πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια για το τι έγινε και έπεσε το στρατόπεδο. Ο Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος στο βιβλίο του, διηγείται τα γεγονότα αυτού του τριημέρου. Το 2016 παρευρέθη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και στη Κύπρο, ώστε να μιλήσει για εκείνες τις ημέρες του 1974. Ο Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα…… 

elkosmos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube