REAL TIME |

Weather Icon

Ακόμα διορίζουν διακομματικά

12… γραμματείς για το γκαράζ της Βουλής!

Σιωπηρή τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για εκατοντάδες κομματικές   προσλήψεις – Ομερτά από την αντιπολίτευση που βολεύεται με ψίχουλα θέσεων μετακλητών
Απ’ όλα έχει ο μπαξές των προσλήψεων που ετοιμάζονται να κάνουν στη Βουλή: κηπουρούς, γεωπόνους, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, αλλά και σκηνοθέτες και αισθητικούς για το υπερ-κανάλι που στήνει ο πρόεδρος-καναλάρχης. Ομερτά από την αντιπολίτευση που βολεύεται με ψίχουλα μετακλητών θέσεων που παίρνουν νυν και πρώην αξιωματούχοι. 

Μηχανή μαζικής παραγωγής προσλήψεων και κατασκευής ενός πολυπλόκαμου κομματικού συστήματος στο Κοινοβούλιο στήνεται με τις προτάσεις για την αναθεώρηση του υπηρεσιακού Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, τον οποίο προετοίμασε, υπό καθεστώς μυστικότητας, το επιτελείο του προέδρου του Σώματος Νίκου Βούτση με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για να διοριστούν εκατοντάδες νέοι υπάλληλοι σε «προνομιούχες» υπηρεσίες όπως το Κανάλι της Βουλής, το γυμναστήριο, ακόμη και το γκαράζ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά, συνάμα, και να ελεγχθεί πλήρως από τον συνασπισμό εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. η υπηρεσιακή ιεραρχία των κοινοβουλευτικών υπηρεσιών.

 Για τη συνέχεια Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube