Weather Icon

Ν. Βούτσης: Αρκετά επώδυνη συμφωνία μέσα στην εβδομάδα

Ν. Βούτσης: Αρκετά επώδυνη συμφωνία μέσα στην εβδομάδα
 «Αν χάσουμε τη δεδηλωμένη, εκλογές»

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
«Έχουμε κάνει τα εκατό βήματα», σημείωσε ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στην πλευρά της κυβέρνησης.
Για μια καθαρή, αλλά και αρκετά επώδυνη συμφωνία, η οποία θα πρέπει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

Εκτίμησε ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι μόνον η πολιτική διαπραγμάτευση θα δώσει το σήμα ότι μπορούμε να πάμε σε συμφωνία.

«Έχουμε κάνει τα εκατό βήματα», σημείωσε ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στην πλευρά της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές.
«Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία, η οποία θα είναι έντιμη, καθαρή, διαυγής, αλλά και αρκετά επώδυνη», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.
Τόνισε δε ότι εάν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία «θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει «με άλλα δεκανίκια», απαντώντας έμμεσα σε σενάρια για άλλης σύνθεσης κυβερνητική πλειοψηφία από την παρούσα Βουλή.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube