Οικονομία & Αγορές , Τουρκία 27 Αυγούστου 2024

Η Τουρκία φτιάχνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εμείς…«κοιμόμαστε»

Η Τουρκία φτιάχνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εμείς…«κοιμόμαστε»

H Τουρκία αναπτύσσει την αυτοκινητοβιομηχανία της παρουσιάζοντας ένα ακόμη μοντέλο της Togg με την ονομασία T10F. Σκοπός είναι να μπει στην αγορά της ευρώπης με την τιμή του νέου μοντέλου που θα είναι φουλ σε εξοπλισμό. Την ίδια στιγμή εμείς απλά αγοράζουμε ότι  φτιάχνουν οι άλλοι και δεν κάνουμε καμμία κίνηση για να φέρουμε κάποια εταιρεία στην Ελλάδα για να φτιάξει εργοστάσιο  αυτοκινήτων. Άλλωστε πως θα έρθουν ότν το κλίμα για το αυτοκλίνητο στην Ελλάδα είναι «εχθρικό» με φόρους , γραφειοκρατία και ότιο άλλο μπορείς να φανταστείς.  

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό Togg T10F 
Στο εσωτερικό του T10F υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων  12,3 ιντσών και μια κεντρική οθόνη αφής του infotainment με οθόνη αφής που βασίζεται σε ένα πανοραμικό πάνελ 29 ιντσών, που καταλαμβάνει όλο το πλάτος του ταμπλό. Σε αυτήν προστίθεται μια δεύτερη οθόνη αφής 8 ιντσών τοποθετημένη πιο κάτω για πρόσβαση στις ρυθμίσεις.Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλιας θα είναι πλήρης 

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό Togg T10F 
Η Togg θα διατίθεται με  δύο επιλογές. Η πρώτη με κινητήρα απόδοσης 218 ίππους θα έχει την κίνηση πίσω και η δεύτερη θα είναι τετρακίνητη με δύο κινητήρες και θα αποδίδει 430 ίππους..Η αυτονομία θα είναι 350 χιλιόμετρα με μπαταρία χωρητικότητας 52,4 kWh και 600 χιλιόμετρα με μπαταρία χωρητικότητας 88,5 kWh.Η φόρτιση  με ταχυφορτιστή 180 kW θα γεμίζειθ την μπαταρία από 20% στο 80% σε λιγότερο από 30λεπτά. ΟΙ τιμές θα ξεκινούν από από τα 45.000 ευρώ, για τη βασική έκδοση και θα φτάνουν τα 58.000 ευρώ για την πιο πλούσια.

ΠΗΓΗ: STAR.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube