Weather Icon
Πολιτική 31 Μαΐου 2020

Ξεπεσμός της πολιτικής ζωής, που δεν πάει παρακάτω – Άλλο Αρκάς και άλλο… αρακάς

Ξεπεσμός της πολιτικής ζωής, που δεν πάει παρακάτω – Άλλο Αρκάς και άλλο… αρακάς

Θαυμάστε επίπεδο Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τσίπρα, όταν ήταν πρωθυπουργός

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο twitter το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, μπερδεύοντας σκίτσο με την υπογραφή «Αρακάς», με τα σκίτσα του γνωστού Αρκά. 

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος σκιτσογράφος με αφορμή τη συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στον Alpha δημιούργησε σκίτσο στο οποίο υποστήριζε τον πρώην υπουργό Υγείας επειδή «δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι».

Ο Νίκος Καρανίκας προφανώς δεν πρόσεξε καλά την υπογραφή «Αρακάς» και θεώρησε ότι επρόκειτο για σκίτσο του Αρκά. Έτσι αναπαρήγαγε την ανάρτηση σχολιάζοντας μάλιστα ότι «Μέχρι και ο Αρκάς ενοχλήθηκε με την διεφθαρμένη ΝΔ. Η δεξιά της παράγκας επανήλθε πολύ γρήγορα. Τα λαμόγια δεν άντεξαν την δίαιτα του Τιμίου αχχαχα».

Η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι απάντησαν στο Νίκο Καρανίκα ότι προφανώς το σκίτσο δεν είναι του Αρκά.

https://twitter.com/nikosKaranikas4/status/1266616621415743488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1266616621415743488&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.liberal.gr%2Fnews%2Fallo-arkas-kai-allo-arakas%2F305007

Πηγή: liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube