Weather Icon
Δημογραφικό 9 Μαρτίου 2024

Το Δημογραφικό και το Brain Drain κεντρικά θέματα συζήτησης στο 2o STAR Forum

Το Δημογραφικό και το Brain Drain κεντρικά θέματα συζήτησης στο 2o STAR Forum

Το STAR Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει το 2o STAR Forum, με κεντρικά θέματα συζήτησης το Δημογραφικό και το Brain Drain, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πενθήμερο 26 – 30 Μαρτίου, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η παρακαταθήκη των 30 πρώτων ετών λειτουργίας του STAR Κεντρικής Ελλάδας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον του. Η στάση ζωής των ανθρώπων του STAR, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, την οποία και υπηρετούν, οδήγησε στη γέννηση ενός νέου θεσμού, με αφορμή τον εορτασμό των 30 ετών.

Η διοργάνωση, η διεκπεραίωση και η διαχείριση του STAR FORUM υλοποιούνται αποκλειστικά από το στελεχιακό δυναμικό και τους βασικούς και μόνιμους συνεργάτες της STAR A.E. Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας και της STAR PRODUCTION MΟΝ ΙΚΕ.

Έμπειροι, επαγγελματίες και καταξιωμένοι στο πανελλήνιο δημοσιογράφοι, ποιοτικοί θεματικοί τηλεοπτικοί παραγωγοί, στελέχη όλων των τμημάτων και επιλεγμένοι εξωτερικοί συνεργάτες, ξεκίνησαν ένα νέο θεσμό για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε λεπτομέρειες για τους ομιλητές πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube