Weather Icon

Ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας του Γιώργου Αδαλή για τον πόλεμο στην Ουκρανία! Οι πραγματικοί λόγοι της σύγκρουσης

Ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας του Γιώργου Αδαλή για τον πόλεμο στην Ουκρανία! Οι πραγματικοί λόγοι της σύγκρουσης

Στο βίντεο διάρκειας 34 λεπτών, πρόκειται να παρουσιάσω μια ολιστική κατάσταση για την Ουκρανία! Με χάρτες και τεκμηριωμένες θέσεις, που συνδέουν τις περιοχές που διεξάγεται ο πιο αιμοσταγής πόλεμος μετά το 1945 στην Ευρώπη.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό, απαντούμε τεκμηριωμένα, ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που διεξάγεται αυτός ο πόλεμος! Με ποιο τρόπο και γιατί συνδέονται οι περιοχές των μαχών μεταξύ τους;

Αφιερώστε λοιπόν 34 λεπτά, και θα λάβετε μια πλήρη εικόνα της πραγματικής κατάστασης στην Ουκρανία και ενός προαναγγελθέντος αδιεξόδου. Και θα αντιληφθείτε γιατί από τον Μάρτιο του 2022, είχα δηλώσει ότι ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει χρόνια και αποτελεί μια κλασική περίπτωση πολέμου ενεργειακής φθοράς.

Η σημερινή ανάλυση, θα σας δώσει στοιχεία και μια πλήρη εικόνα της πραγματικής καταστάσεως εκεί. Και στο τέλος, όχι απλά θα έχετε ενώσει όλες τις τελείες μεταξύ τους, αλλά θα αντιληφθείτε απολύτως, γιατί εξ αιτίας της Ουκρανίας, φθάσαμε στο σημείο να εκτοξεύονται εκατέρωθεν ακόμα και απειλές για πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube