Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 14 Ιανουαρίου 2024

“Συλλείτουργο” Προξένου, Παρακρατικών κι Εγκαθέτων στην Ξάνθη

“Συλλείτουργο” Προξένου, Παρακρατικών κι Εγκαθέτων στην Ξάνθη

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η παρακρατική και παράνομη σύμφωνα με την ελληνική έννομη τάξη και το διεθνές δίκαιο παραθρησκευτική δομή Ξάνθης, της οποίας προΐσταται ο κ. Μουσταφά Τράμπα, διοργάνωσε τελετή προσευχής στα Φίλια Ξάνθης (ανήκει στα χωριά του Γιακά).

Στην τελετή θρησκευτικού χαρακτήρα παρέστη και ο Γενικός Πρόξενος Τουρκίας κ Αϊκούτ Ουνάλ ο οποίος από άμβωνος απηύθυνε χαιρετισμό στους πιστούς εν είδει κηρύγματος εκφράζοντας την ευχή ότι “”ο Θεός πρέπει να διορθώσει αυτούς που βρίσκονται σε λάθος δρόμο, σε λάθος μονοπάτι, και να τους καθοδηγήσει στον σωστό δρόμο”

Παρόντες στην τελετή της παραθρησκευτικής παρακρατικής δομής ήταν οι Εγκάθετοι Χουσεΐν Ζεϋμπέκ (βουλευτής Νέας Αριστεράς), ο Πρόεδρος του ΣΕΜ Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο Πρόεδρος της επίσης παράνομης και παρακρατικής δομής πρώην ΤΕΞ κ. Οζάν Αχμέτογλου, μέλη του εξτρεμιστικού ισλαμοφασιστικού κόμματος ΚΙΕΦ κ.α.

Αντί Επιλόγου

    

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube