Weather Icon
Κίνα , Σιγκαπούρη 9 Μαΐου 2024

Ινδία και Σιγκαπούρη αυξάνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση της Κίνας

Ινδία και Σιγκαπούρη αυξάνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση της Κίνας

Η επιθετικότητας της Κίνας στη Νότια Σινική Θάλασσα αυξάνεται σταθερά, με αποτέλεσμα αυξημένες εντάσεις με τα διεκδικητικά κράτη της Νοτιοανατολικής Ασίας

Τα ινδικά ναυτικά πλοία Δελχί, Σάκτι και Κιλτάν με επικεφαλής τον υποναύαρχο Rajesh Dhankhar, Αξιωματικό Σημαίας Διοικητή του Ανατολικού Στόλου έφτασαν στη Σιγκαπούρη τη Δευτέρα με θερμή υποδοχή από το προσωπικό του Ναυτικού της Σιγκαπούρης και τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στη Σιγκαπούρη, δήλωσε το ινδικό Πολεμικό Ναυτικό. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Ανατολικού Στόλου του Ινδικού Ναυτικού στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Αυτή η επίσκεψη είναι έτοιμη να ενισχύσει περαιτέρω τη μακροχρόνια φιλία και συνεργασία μεταξύ των δύο ναυτιλιακών εθνών μέσω μιας σειράς δεσμεύσεων και δραστηριοτήτων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των πλοίων στο λιμάνι, προγραμματίζονται να αναληφθούν διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων αλληλεπιδράσεων με την Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας, επαγγελματικές αλληλεπιδράσεις με το Ναυτικό της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, καθώς και με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την προσέγγιση της κοινότητας μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, που αντικατοπτρίζουν τις κοινές αξίες και των δύο ναυτικών , είπε επίσης το ινδικό ναυτικό.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube