Weather Icon

Στέφανος Καραβίδας: Με μια εντολή τελειώνουμε το θέμα του Αιγαίου με τους Τούρκους

Στέφανος Καραβίδας: Με μια εντολή τελειώνουμε το θέμα του Αιγαίου με τους Τούρκους

Ο ιπτάμενος ε.α. επισμηναγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, από τους πρώτους που το 2015 πέταξαν με γαλλικό Rafale και υποψήφιος διδάκτορας Γεωπολιτικής Στέφανος Καραβίδας, εξηγεί πως οι διαρροές, οι δημοσιεύσεις αλλά και η επίσημη φρασεολογία, επιχειρούν να φτιάξουν ένα κλίμα συνεννόησης με την Τουρκία αποσιωπώντας την βαθιά αναθεωρητική της κίνηση σε όλο το πεδίο της γεωπολιτικής με γεωστρατηγικές κινήσεις, από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, το Ιράκ και την Συρία, μέχρι την Κύπρο και το Αιγαίο.

Ακόμη και ασκήσεις με κοινή συμμετοχή ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών, “βαφτίζονται” ως νατοικές, χωρίς να είναι με στόχο μια επίπλαστή εικόνα πλήρους συνεργασίας, αποσιωπώντας ακόμη και ιστορικές διαφορές αίματος, όπως με την 192filo της τουρκικής αεροπορίας , που είναι η Μοίρα στην οποία ανήκε το αεροσκάφος που σκότωσε τον Ηλιακή και ο Χαλιλ Ιμπραημ που το πετούσε. Επίσης στην ίδια Μοίρα ανήκε και το αεροσκάφος που φημολογείται ότι εμείς καταρρίψαμε το 1996. Δεν μπορεί, λέει να παραλείπονται αυτά και άλλα πολλά και να γράφονται τόσο παραπλανητικά άρθρα, περί συνεργασίας στον ελληνικό τύπο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube