Weather Icon

Βασίλης Λύκος: Δεν υπάρχει σχεδιασμός μόνο μπίζνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Λύκος: Δεν υπάρχει σχεδιασμός μόνο μπίζνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Λύκος: Η Ελλάδα πλημμυρίζει, καίγεται, αποκλείεται και τα συμφέροντα κάνουν πάρτι! Δεν υπάρχει σχεδιασμός μόνο μπίζνες

Η απίσχναση σε όλα τα επίπεδα του κράτους , με εκχώρηση βασικών λειτουργιών του πυρήνα του σε ιδιωτικές εταιρείες, οδηγεί σε διάλυση τα πάντα ακόμη και την λειτουργική θωράκιση της χώρας σε φυσικές καταστροφές .

Ο κ. Λύκος ανέλυσε γιατί έστω στο όνομα της “κλιματικής κρίσης” , δεν υπάρχει σχεδιασμός και δράσεις στο πεδίο πραγματικά με περιβαλλοντικό αποτύπωμα και θωράκιση από πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λ.π. , αλλά μόνο μπίζνες , απευθείας αναθέσεις και τελικά βαριές παρεμβάσεις στο φυσικό τοπίο της χώρας , σε βουνά, δάση, ποταμούς και εκτάσεις με μόνο στόχο την ιδιωτικοποίηση και το κέρδος στα πάντα.

Η δημόσια γη την ώρα που χάνεται από φυσικές καταστροφές ως συνέπεια αλόγιστων παρεμβάσεων ή ανυπαρξίας θωράκισης με υποδομές, την ίδια ώρα ιδίως ενεργειακά, γίνεται πεδίο “ευκαιρίας” με το ξεπούλημα της για μεγάλους επενδυτικούς ομίλους.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube