REAL TIME |

Weather Icon

Λούτσα: Το παρελθόν του αρχιμαφιόζου Μπογιούν και των έξι νεκρών – Η πολύκροτη δολοφονία Βούκοτιτς και οι «εκτελέσεις με μοτοσικλέτες»

Λούτσα: Το παρελθόν του αρχιμαφιόζου Μπογιούν και των έξι νεκρών – Η πολύκροτη δολοφονία Βούκοτιτς και οι «εκτελέσεις με μοτοσικλέτες»

Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην ένοπλη επίθεση στην Λούτσα. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίαςήταν μέλη εγκληματικού δικτύου που είναι γνωστό στην τουρκική Αστυνομία και έχει γίνει στόχος αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

Υποστηρίζεται ότι οι νεκροί ήταν άνδρες του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν (Μπαρίς Μπογιούν), ο οποίος συμμετείχε σε πολλές ένοπλες ενέργειες στην Τουρκία και ζούσε ως δραπέτης στην Ιταλία. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο Doruk B, ένας από τους πολύ κοντινούς άνδρες του Μπαρίς Μπογιούν.

Ο Μπαρίς Μπογιούν είχε διαφύγει πριν από μερικούς μήνες μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, μαζί με τον Oguzhan H. και από τότε είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη τους στο δάσος στη συνοικία Τσεκμέκιοι της Κωνσταντινούπολης.

Ενώ ο Oguzhan H. κατευθυνόταν παράνομα για τη Γεωργία με φορτηγό, συνελήφθη από την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή πύλη και ισχυρίστηκε ότι ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα.

Το σκοτεινό παρελθόν του Μπογιούν

Υπήρξαν επιθέσεις στο εξωτερικό στο παρελθόν εναντίον του αρχηγού του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως δραπέτης και είναι γνωστός για τις συμμορίες δολοφόνων μοτοσυκλετών που ίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη.

Στις εν λόγω επιθέσεις πυροβολήθηκαν ο Emircan Y?lmaz στην Abaza, ο Edip Yalc?n στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gulbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή ενέργεια. Πολλά τουρκικά μέσα χαρακτηρίζουν την είδηση της εκτέλεσης των 6 ανδρών του Μπογιούν ως «βόμβα».

Η πολύκροτη δολοφονία του Γιόβιτσα Βούκοτιτς

Μία από τις δολοφονίες που έκανε γνωστή τη «συμμορία Μπαρίς Μπογιούν», ήταν εκείνη του Γιόβιτσα Βούκοτιτς, αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Skaljari», ο οποίος καταζητείται με ερυθρό δελτίο, στην Κωνσταντινούπολη. Πέρυσι, στο Ζιντζιρλίκουγιου της Κωνσταντινούπολης, ο Βούκοτιτς, ο οποίος επέβαινε στο όχημα με την οικογένειά του, ήταν δολοφονήθηκε από δύο άνδρες με μοτοσικλέτες που πλησίασαν το όχημα.

Η συμμορία Μπαρίς Μπογιούν έχει κάνει όνομα τα τελευταία χρόνια με τις «εκτελέσεις με μοτοσικλέτες». Σε επιχείρηση που διεξήχθη κατά της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν τον περασμένο Απρίλιο, συνελήφθησαν 131 άτομα, κατασχέθηκαν πολλά όπλα, πιστόλια και ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube