Weather Icon

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα επεισόδια στον Χλώρακα! Σεσημασμένος ο εκπρόσωπος των Σύρων μεταναστών που συνομίλησε με υπουργό και αρχηγό Αστυνομίας – Πήρε μέρος με τους Τούρκους στην κατάληψη του Αφρίν

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα επεισόδια στον Χλώρακα! Σεσημασμένος ο εκπρόσωπος των Σύρων μεταναστών που συνομίλησε με υπουργό και αρχηγό Αστυνομίας – Πήρε μέρος με τους Τούρκους στην κατάληψη του Αφρίν

Σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμό «γεννά» η χθεσινοβραδινή έκτακτη σύσκεψη στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας, στην οποία παρακάθισαν η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου, ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου και τρείς εκπρόσωποι των Σύρων μεταναστών που ζουν στην περιοχή, μεταξύ των οποίων ο 47χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ από τις Αρχές ως ύποπτος για επίθεση και εξύβριση αστυνομικού και αφού εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρτικό νάρκοτεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου, την ώρα που ο 47χρονος παρακαθόταν σε σύσκεψη με Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί πριν από μία εβδομάδα αναφορικά με υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής οικοδομικών εργαλείων.

Τα αδικήματα είχαν διαπραχθεί προ ημερών σε χωριό της επαρχίας Πάφου και αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του, τα μέλη της Αστυνομίας είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο εκκρεμούσε από τις 24 Αυγούστου 2023.

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα εάν η κυρία Κουκκίδου ή ο κύριος Παπαθεοδώρου γνώριζαν το οτιδήποτε αναφορικά με το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 47χρονου.

Καλά ενημερωμένη πηγή πάντως, ανέφερε στον Alpha Κύπρου ότι το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 47χρονου έγινε αντιληπτό από τις Αρχές όταν οδηγήθηκε σήμερα ενωπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για τα χθεσινοβραδινά έκτροπα στη Χλωρακα και δόθηκαν οδηγίες όπως δεν παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου και για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω αντιδράσεις.

Σε 72χρονο ανήκει το όχημα που έγινε στάχτη και οδηγούσε ο εκπρόσωπος των Σύρων

Ερωτηθείς σχετικά ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος μετά από την έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη βία στη Χλώρακα, απάντησε ότι ο 47χρονος «δεν ήταν στις διαπραγματεύσεις, συνόδευσε έναν εκ των Σύρων εκείνη την ώρα.»

«Από εκείνη την ώρα που βρέθηκε στον αστυνομικό σταθμό καταγγέλθηκε για κάποιες άλλες δηλώσεις και αναρτήσεις του και στη συνέχεια συνελήφθη.»

Ο ίδιος όταν συνελήφθει ήταν ήδη καταζητούμενος αφού εναντίων του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί πριν από μία εβδομάδα αναφορικά με υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής οικοδομικών εργαλείων.

Τα αδικήματα είχαν διαπραχθεί προ ημερών σε χωριό της επαρχίας Πάφου και αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του, τα μέλη της Αστυνομίας είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο εκκρεμούσε από τις 24 Αυγούστου 2023.

Είναι παντρεμένος με Ελληνοκύπρια την οποία ξυλοκοπούσε συστηματικά και έχουν 4 παιδιά. Υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις εκτός από κλοπές και βία στην οικογένεια.

Δηλώνει άσπονδος εχθρός του κοινοτάρχη Χλώρακας και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. (Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.)
Πληροφορίες λένε ότι δεν τον απέλασαν άμεσα για λόγους δημοσίου συμφέροντος αφού τυγχάνει της προστασίας συγκεκριμένου φιλοτουρκικού κόμματος.

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, ο 47χρονος ονομάζεται Μοχάμεντ Χατζηχουσείν και απείλησε να φέρει την Πάφο ανάποδα και να μπει στα σπίτια Ελληνοκυπρίων/ Είναι Τουρκομάνος και υπηρέτησε στον Τουρκικό στρατό με πενταετές συμβόλαιο. Εκπαιδεύτηκε σε τακτικές ανορθόδοξου πολέμου από τους Τούρκους. Έλαβε μέρος στην κατάληψη του Αφρίν (Αλέππο) από τους Τούρκους όπου εκατοντάδες Σύριοι έχασαν την ζωή τους όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Συρία. Σήμερα το Αφρίν είναι υπό τον έλεγχο των Τούρκων και διοικείται από Τουρκομάνους εξτρεμιστές.

Δήλωσε ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από τις αρχές της Δημοκρατίας για στέγαση των παράνομων Σύριων της Χλώρακας σε σπίτια που πήραν οι τράπεζες από Ελληνοκύπριους και ότι θα απομακρυνθεί ο κοινοτάρχης Χλώρακας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube