Weather Icon

Συνελήφθη η “Μαρίνα” κατηγορούμενη στη δίκη της Greek Police Mafia! Τί αναφέρει το πόρισμα της ΕΥΠ για την 71χρονη ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής που μπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Συνελήφθη η “Μαρίνα” κατηγορούμενη στη δίκη της Greek Police Mafia! Τί αναφέρει το πόρισμα της ΕΥΠ για την 71χρονη ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής που μπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Μεγάλα ερωτηματικά για την ολιγωρία αστυνομικών και δικαστικών αρχών όταν προ μηνών είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που έδειχναν ότι η «Μαρίνα», που δικαζόταν στην υπόθεση της Greek Police Mafia ως «ταμίας» της οργάνωσης, είχε εμπλοκή τόσο στην υπόθεση του Κολωνού, φερόμενη ως η πραγματική ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στον οποίο ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη, όσο και στην υπόθεση της Ηλιούπολης, καθώς της άνηκε η ιστοσελίδα μέσα από την οποία ο αστυνομικός Μπουγιούκος έβρισκε πελάτες στη 19χρονη – θύμα trafficking.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ΕΛΑΣ με την κωδική ονομασία «Αμαρυλλίς» σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα από τα οποία 11 ως μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων (trafficking) που συνδέονταν μεταξύ τους και τα υπόλοιπα ως προσωπικό οίκων ανοχής.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η 71χρονη με το ψευδώνυμο «Μαρίνα», ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής, που ήταν κατηγορούμενη στη δίκη της Greek Police Mafia ως «ταμίας» που συνέλλεγε τα χρήματα της «προστασίας» από τα «σπίτια» σε Βοτανικό και Καλλιθέα. Τα χρήματα αυτά έφταναν στα χέρια του δολοφονηθέντα «αρχιταμία» της οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα, ο οποίος, σύμφωνα με πόρισμα της ΕΥΠ, τα έδινε σε υψηλόβαθμους της ΕΛ.ΑΣ.

Το όνομα της «Μαρίνας» είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα διότι αυτή φέρεται να ήταν η πραγματική ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στον Βοτανικό, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΜΗ, φαίνεται ότι δήλωνε στο παρελθόν επαγγελματική δραστηριότητα στο ακίνητο της οδού Κασσάνδρας…

Οι αρχές ουδέποτε κάλεσαν τη «Μαρίνα» για αυτή την υπόθεση (σ.σ. να διευκρινίσουμε ότι η «Μαρίνα» δεν είναι η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση της 12χρονης δήλωνε έξω από τα δικαστήρια ως η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής και στην κατάθεσή της στην εισαγγελία ως εκμισθώτρια του χώρου).

Οι δικαστικές αρχές, όμως, και ειδικά ο εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της «Ηλιούπολης», δεν κάλεσαν τη «Μαρίνα» να καταθέσει ούτε όταν η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, υπέβαλλε σχετικό αίτημα εμφανίζοντας στο δικαστήριο δημοσίευμα που έδειχνε ότι η κατηγορούμενη στη δίκη της Greek Police Mafia «Μαρίνα» είχε και το site μέσω του οποίου ο αστυνομικός Μπουγιούκος εξέδιδε το θύμα του.

Να επισημάνουμε ότι και ο γιος της «Μαρίνας», Ι.Λ., ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ηλιούπολης ως συνεργός του Μπουγιούκου και το δικαστήριο τον απάλλαξε.

Greek Police Mafia και… συνέπεια στις «πληρωμές»

Στο πόρισμα 70 σελίδων που είχε συντάξει η ΕΥΠ για την υπόθεση της Greek Police Mafia, η «Μαρίνα» εμφανιζόταν αφενός ως ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής και αφετέρου ως το άτομο που συγκέντρωνε για λογαριασμό του κυκλώματος τα λεφτά της «προστασίας» από όλα τα Studio του Βοτανικού και της Καλλιθέας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, η «Μαρίνα» αναφέρει σε δικηγόρο, που επίσης ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση, ότι «έπιασαν τα μαγαζιά» και αναρωτιέται πώς είναι δυνατό η αστυνομική επιχείρηση στους οίκους ανοχής να έγινε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων.

Λίγη ώρα μετά ο δικηγόρος την καλεί και της επιβεβαιώνει ότι ήταν το «Οργανωμένο» που εισέβαλε στους οίκους ανοχής.

Ο διάλογος που ακολουθεί μεταξύ τους είναι αποκαλυπτικός:

ΜαρίναΤι έγινε, άλλαξαν εκεί πέρα, άλλαξε ο διοικητής; Τι έγινε;

ΔικηγόροςΌχι τίποτα δεν έχει αλλάξει, ίσα ίσα από τότε που άλλαξε ο διοικητής δεν τις πηγαίνουν (σ.σ. τις ξένες κοπέλες που εργάζονται στους οίκους ανοχής) στο αλλοδαπών. Έχει καιρό που άλλαξε και μάλιστα προς το καλύτερο για μας. Αλλά αυτό γιατί? Συνήθως ήξερα πάνε κάπου που δεν ήταν συνεπείς και εσύ δε νομίζω να μην είσαι?

ΜαρίναΒέβαια είμαι βρε…

 

ΠΗΓΗ: freedomofpress.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube