Weather Icon
ΝΑΤΟ , Ουκρανία , Ρωσία 4 Ιουλίου 2023

Επικεφαλής στρατιωτικής επιτροπής ΝΑΤΟ: Ποτέ μην υποτιμάτε τους Ρώσους – Θα ανασυγκροτηθούν

Επικεφαλής στρατιωτικής επιτροπής ΝΑΤΟ: Ποτέ μην υποτιμάτε τους Ρώσους – Θα ανασυγκροτηθούν

Ναύαρχος του ΝΑΤΟ προειδοποιεί

«Μην ξεχνάμε την ικανότητα των Ρώσων να ανασυντάσσονται», δήλωσε ο Rob Bauer, Ναύαρχος και Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, «το έχουν αποδείξει ιστορικά»

Το ΝΑΤΟ εκτιμά ότι αν και η πλειονότητα των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας πολεμούν στην Ουκρανία, η στρατιωτική ισχύς του Κρεμλίνου συνεχίζει να αποτελεί ευρύτερη απειλή, τόσο περιφερειακά όσο και για τις ΗΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιλεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του Οργανισμου Rob Bauer τόνισε πως «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Ρώσοι πρόκειται να ανασυγκροτηθούν» και ως εκ τούτου «τα σχέδια βασίζονται όχι στο τωρινό καθεστώς του ρωσικού στρατού, αλλά στο καθεστώς του ρωσικού στρατού προτού επιτεθεί στην Ουκρανία».
Σημείωσε ότι το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τη Ρωσία ως σοβαρή απειλή και αυτό περιλαμβάνει «τις θάλασσες και τον αέρα όπου οι ρωσικές δυνάμεις είναι ακόμα πολύ, πολύ ικανές».
Ενώ ο Bauer δεν παρέλειψε να κάνει και μία ιστορική υπόμνηση καθώς σχολίασε πως «Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τους Ρώσους και την ικανότητά τους να ανακάμψουν, όπως έχουν δείξει στην ιστορία αρκετές φορές».

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube