Weather Icon

Πρόκληση από τον ψευδομουφτή Μουσταφά Τράμπα: ”Στις ελληνικές εκλογές, ο Τούρκος να ψηφίσει Τούρκο-Να έχουμε πολλούς Τούρκους στην ελληνική βουλή”!

Πρόκληση από τον ψευδομουφτή Μουσταφά Τράμπα: ”Στις ελληνικές εκλογές, ο Τούρκος να ψηφίσει Τούρκο-Να έχουμε πολλούς Τούρκους στην ελληνική βουλή”!

Προκλητικές δηλώσεις στο πρακτορείο Anadolu έκανε ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα.

Τι αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu:

”Σε αποτίμηση στο πρακτορείο Anadolu για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, ο Μουφτής Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα επεσήμανε ότι τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης μπορούν να έρθουν στην ημερήσια διάταξη μόνο εάν ένας Τούρκος βουλευτής μπει στη Βουλή των Ελλήνων.

Τονίζοντας ότι έτσι θα εκφραστούν τα χρόνια προβλήματα της μειονότητας όπως το θέμα του Μουφτή, τα ιδρύματα και η εκπαίδευση, ο Τράμπα είπε: «Όπως είπαμε και στις ομιλίες μας, η τουρκική ψήφος θα πάει σε Τούρκους. Η ψήφος της μειονότητας θα πάει στους Τούρκους βουλευτές μας».

 

Αποκλειστικό-Απίστευτη πρόκληση από τον ψευδομουφτή Μουσταφά Τράμπα: ”Στις ελληνικές εκλογές, ο Τούρκος να ψηφίσει Τούρκο-Να έχουμε πολλούς Τούρκους στην ελληνική βουλή”!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube