Weather Icon

Θράσος Ευτυχίδης: Παραδοχή ήττας απο Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Θράσος Ευτυχίδης: Παραδοχή ήττας απο Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Θράσος Ευτυχίδης: Παραδοχή ήττα απο Ερντογάν

Όλες τις ενδείξεις, κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και δημογραφικές, που οδηγούν αυτήν την ώρα, σε εικόνα μη αναστρέψιμης εκλογικής ήττας του Ερντογάν ανέλυσε ο διεθνολόγος – αναλυτής και οικονομολόγος, Θρασύβουλος Ευτυχίδης.

Μάλιστα όπως σημειώνει η επιμονή του για εκλογές στις 14 Μάϊου, δηλαδή με τον παλιό εκλογικό νόμο και όχι τον Ιούνιο με τον νέο, αποδεικνύει και έμμεση παραδοχή της επερχόμενης ήττας, αφού ο παλιός εκλογικός νόμος πριμοδοτεί το δεύτερο κόμμα στις εκλογές.

Κατά τον κ. Ευτυχίδη, η οργή και ο θυμός μετά τον καταστρεπτικό σεισμό, αγκαλιάζει αυθόρμητα όλα τα κοινωνικά στρώματα της Τουρκίας με στόχευση την πολιτική καταδίκη του Ερντογάν.

Όμως κατά τον κ. Ευτυχίδη, η επικράτηση της ενωμένης αντιπολίτευσης των αντιπάλων του Ερντογάν, σημαίνει ακόμη πιο σκληρές εθνικιστικές θέσεις έναντι της Ελλάδας και μάλιστα από μια νέα ηγεσία με δυτικόστροφες βλέψεις και ότι συνεπάγεται αυτό ιδίως από την στάση των ΗΠΑ έναντι της .

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube