Weather Icon

Οι Τσέχοι αποδομούν τα τουρκικά Bayraktar! Ανύπαρκτα στον πόλεμο της Ουκρανίας

Οι Τσέχοι αποδομούν τα τουρκικά Bayraktar! Ανύπαρκτα στον πόλεμο της Ουκρανίας

Οι Ουκρανοί παραδέχονται ότι τα τουρκικά drones είναι σαν να μην ήταν ποτέ στο πεδίο της μάχης.

Ο πρώην αρχηγός των τσεχικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Τζιρί Σεντίβι εκτιμώντας την απόδοση των 🇹🇷 drones Bayraktar στον πόλεμο της Ουκρανίας, λέει ότι δεν υπάρχει άλλο συζήτηση για αυτά, σαν να μην ήταν ποτέ στο πεδίο της μάχης.

“Τώρα αποδεικνύεται, και οι ίδιοι οι Ουκρανοί το παραδέχονται, ότι τα λατρεμένα Bayraktar έχουν ήδη εκ των πραγμάτων εξαλειφθεί εντελώς, καθώς οι Ρώσοι χρησιμοποιούν ήδη ηλεκτρονικά συστήματα” για τον περιορισμό των drones.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα γίνεται πολύς λόγος για τα ιρανικά drones Shahid που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι, και τα οποία οι Ουκρανοί καταφέρνουν να καταρρίψουν με επιτυχία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι πρόκειται απλώς “για μπροστινές ασπίδες”, έτσι ώστε οι ρωσικοί πύραυλοι μάχης μπορούν να διεισδύσουν στο έδαφος της Ουκρανίας, πίσω τους.

Ακόμη και αν οι Ουκρανοί καταρρίψουν 10 Shahid, 1 ή 2 πύραυλοι διεισδύουν πίσω τους και η πρόσκρουσή τους είναι μοιραία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube