Weather Icon
Ιράν , Λίβανος , Τρομοκρατία 2 Ιανουαρίου 2023

Nasrallah της Hezbollah: Φήμες για δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεία του στη Βηρυτό

Nasrallah της Hezbollah: Φήμες για δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεία του στη Βηρυτό

Ο Nasrallah ακύρωσε ομιλία που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή αφού πρώτα η τρομοκρατική οργάνωση Hezbollah του Λιβάνου ισχυρίστηκε ότι αρρώστησε από γρίπη.

Ο γενικός γραμματέας της τρομοκρατικής οργάνωσης Hezbollah, Hassan Nasrallah, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με αναφορές από τον Λίβανο και τη Σαουδική Αραβία.

Οι αναφορές βγήκαν στη δημοσιότητα αφότου ο Nasrallah ακύρωσε μια προγραμματισμένη ομιλία της Παρασκευής, με την τρομοκρατική οργάνωση του Λιβάνου να ανακοινώνει μέσω φίλιων μέσων ενημέρωσης ότι είχε αρρωστήσει από γρίπη και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά.

Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος Hussein al-Gawi  αντέκρουσε τη δήλωση της Hezbollah, υποστηρίζοντας ότι ο Nasrallah δεν αρρώστησε από γρίπη, αλλά υπέστη δεύτερο εγκεφαλικό. Ο ηγέτης της Hezbollah φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Μεγάλος Προφήτης στη Βηρυτό.

Επίσης, ο Nasrallah πρόκειται να μιλήσει την Τρίτη για να τιμήσει την επέτειο της δολοφονίας του διοικητή της Δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), Qassem Soleimani.

 

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://www.jpost.com/breaking-news/article-726341

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube