REAL TIME |

Weather Icon
Video , Γεωπολιτική , Τουρκία 8 Δεκεμβρίου 2022

Χρήστος Ζιώγας: Οι γεωπολιτικές ισορροπίες στη Μεσόγειο

Χρήστος Ζιώγας:  Οι γεωπολιτικές ισορροπίες στη Μεσόγειο

Στην εκπομπή LEADERS στις 5.12.2022 με τον Ηλία Παπανικολάου, ο διδάσκων διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και λέκτορας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Χρήστος Ζιώγας αναλύει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπό το πρίσμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και πώς επηρεάζεται το διεθνές σύστημα από τις σχέσεις ΗΠΑ –Κίνας αλλά και από τον ρωσοουκρανικό πόλεμο.

Ο Χρήστος Ζιώγας το 2013 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων, του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου δίδασκε σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, μέχρι το 2020. Από το 2016 διατελεί εντεταλμένος διδασκαλίας στη βαθμίδα του Λέκτορα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, διδάσκοντας Διεθνείς Σχέσεις. Επίσης, την τελευταία εξαετία διδάσκει Διεθνείς Σχέσεις στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube