Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Ερντογάν πέσε στον γκρεμό και εμείς θα σε χαιρετάμε

Σάββας Καλεντερίδης: Ερντογάν πέσε στον γκρεμό και εμείς θα σε χαιρετάμε

Σάββας Καλεντερίδης: Ερντογάν πέσε στον γκρεμό και εμείς θα σε χαιρετάμε

Την αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η θέση του ξεκίνησε από ιστορική αναδρομή. «Η επιτομή του τουρκικού αναθεωρητισμού η δήλωση Ερντογάν» υπογράμμισε ο αναλυτής και αναφέρθηκε στον εθνικό όρκο της τελευταίας οθωμανικής βουλής, «Misak-ı Millî», με τον οποίο οι Τούρκοι έχουν στόχο να πάρουν πίσω νησιά του Αιγαίου και τη Δυτική Θράκη. Είναι κατά κάποιον τρόπο ιερή παρακαταθήκη για τους Τούρκους, όπως το θεωρούν εκείνη.

Το πρώην στέλεχος των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρθηκε στην κόντρα Ερντογάν-Κιλιντσντάρογλου με τον τελευταίο να τον προτρέπει να καταλάβει ελληνικά νησιά. «Ερντογάν πέσε στον γκρεμό και εμείς θα σε χαιρετάμε» είναι η προτροπή του προέδρου των Κεμαλικών.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”, με τους Μάριο Πούλλαδο και Χρήστο Μιχάλαρο, στο Radio Proto στις 6 Ιουνίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube