Weather Icon

Ιωάννης Μάζης: Χειρότερη κρίση με Τουρκία απ’ότι το 2020! Η ομιλία Καραμανλή αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης στα Εθνικά θέματα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ιωάννης Μάζης: Χειρότερη κρίση με Τουρκία απ’ότι το 2020! Η ομιλία Καραμανλή αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης στα Εθνικά θέματα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ιωάννης Μάζης: Η ομιλία Καραμανλή αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης στα Εθνικά θέματα

Γιατί πρέπει να αντιληφθούμε ότι η Τουρκία που μπορεί συγκυριακά να αξιοποιεί και για εσωτερικούς λόγους την διαρκώς κλιμακούμενη ένταση προς Ελλάδα και Κύπρο, πρώτιστα όμως έχει εθνική στρατηγική την πλήρη υποταγή του Ελληνισμού και μάλιστα ενιαία από όλο της το πολιτικό σύστημα εξηγεί ο Ιωάννης Μάζης.


Ο κ.καθηγητής χαρακτηρίζει ομιλία τομή στα Εθνικά θέματα την χθεσινή του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που όπως είπε ενταφιάζει εμφατικά τις πολιτικές του κατευνασμού, σημειώνοντας ότι η χρονική στιγμή που επιλέγει για να μιλήσει ο πρώην Πρωθυπουργός , αναδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης στα Εθνικά και την ανάγκη οριοθέτησης της διαχρονικής εθνικής μας γραμμής περί ύπαρξης μίας και μόνο διαφοράς της οριοθέτησης ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδας. Ο κ. Μάζης άφησε αιχμές για το ποιοι θα ήθελαν να μας οδηγήσουν σε συνεκμετάλλευση , επί της ουσίας συνδιαχείριση επί των Ελληνικών δικαιωμάτων και υπογράμμισε ότι η κατάσταση είναι εξίσου σοβαρή και για τα θέματα της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Ο Kαθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιωάννης Μάζης, στο @Ράδιο 98.4 στις 2 Ιουνίου 2022.

Η πολιτική επέστρεψε στην Ελλάδα! Ποιοί πληρώνονται για να “ξεπλένουν” την Τουρκία | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Κατάληψη σε 24 ώρες από τον ελληνικό στρατό!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube