Weather Icon
Newsroom 16 Αυγούστου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά.
Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου μεταφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας τοποθετήθηκαν δύο στεντ στον κ. Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διαφύγει του κινδύνου και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.
Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, ο υφυπουργός είχε υποστεί και έμφραγμα στο παρελθόν ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό διαρκή πίεση, με τις πολλαπλές πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στην Ελλάδα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube