Weather Icon
Κύπρος 12 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση για το Κυπριακό στην Αθήνα τις 17/1/2020 με τίτλο: ” Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ”

Εκδήλωση για το Κυπριακό στην Αθήνα τις 17/1/2020 με τίτλο: ” Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ”

Ο Πρόεδρος του Σωματείου “Αδούλωτη Κερύνεια“, Ιωάννης Σιεκέρσαββας, προσεκλήθη και θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει στο παλαιό Κτίριο της Βουλής – ιστορικό Μουσείο, στην οδό Σταδίου /Κολοκοτρώνη, η ΣΕΥΑΕΚ (Συντονιστική Επιτροπή Υποστήριξης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο), την Παρασκευή 17.1.2020 και ώρα 6μμ με τον Τίτλο Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

Θυμίζουμε ότι, η Αδούλωτη Κερύνεια μαζί με το Σωματείο ΣΑΚ, υπό την συναγωνίστρια φίλη της Κύπρου, Ευανθία Τσόκα, είμαστε τα ιδρυτικά Μέλη της ΣΕΥΑΕΚ, χρόνια πριν το 2004. Βρέθηκε τότε η ΣΕΥΑΕΚ, με ανθρώπους όπως ο Μιχάλης Δούντας, ο Θέμος ο Στομφορόπουλλος, ο Ανδρέας ο Μπίστης, ο Δημήτρης ο Αλευρομάγειρος και πολλοί άλλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα, τους οποίους καλούμε να μας συγχωρέσουν που δεν τους αναφέρουμε, για να αποτελέσει το προωθημένο φυλάκιο κινητοποίησης στην Ελλάδα, ενάντια στο προδοτικό, διχοτομικό ρατσιστικό σχέδιο ΑΝΝΑΝ.

Αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, πραγματικά η Κύπρος κινδυνεύει διότι οι Ηγέτες μας έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας επιβάλουν τη νομιμοποίηση της Τουρκικής εισβολής και κατοχής και των παραγώγων της.

Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση για να ακούσετε όλα όσα παρασιωπούνται και να αντιληφθείτε την ανηθικότητα στην ωραιοποίηση πολιτικών πράξεων και ενεργειών οι οποίες αποτελούν μαχαιριές στην πλάτη και την καρδιά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτές οι μαχαιριές αποτελούν ταυτόχρονα και μαχαιριές στον κορμό του Ελληνισμού γενικότερα.

Η τύχη του Ελληνισμού αυτή την εποχή παίζεται στην Κύπρο.

Θα σας περιμένουμε στην Παλαιά Βουλή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17.1.2020, 6μμ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube