Weather Icon

Πώς τα κατάφεραν έτσι με τα UAV το Υπουργείο Ναυτιλίας και το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ;

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Σε χθεσινό δημοσίευμα του Army Voice (https://www.armyvoice.gr/2019/11/apasfalise-o-stefanis-poion-archigo-proeidopoiise-me-apostrateia/) αναφέρθηκε “θερμό επεισόδιο” μεταξύ του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Θεοδώρου Κλιάρη, στην διάρκεια συσκέψεως για το λαθρομεταναστευτικό που πλήττει την χώρα. Ανεξαρτήτως του τι ακριβώς ελέχθη, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο εκείνο στην αναφορά, που περιγράφει την αφορμή για το “επεισόδιο”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Army Voice, “…κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εποπτεία του Αιγαίου αναφορικά με το προσφυγικό, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος παρουσίασε κάποια στοιχεία από τις δυνατότητες που έχει η ελληνική ακτοφυλακή, λέγοντας ότι η καθυστέρηση στην απόκτηση drones επηρεάζει σημαντικά τις δυνατότητες επιτήρησης των προσφυγικών ροών στα θαλάσσια σύνορά μας“.
Το Army Voice υποστηρίζει ότι αυτό στάθηκε αφορμή για άμεση αντίδραση του ΥΦΕΘΑ και έντονο διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών.

Για τη συνέχεια Doureios

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube