Weather Icon

Ρευματό-δεντρα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως ανεμογεννήτριες

Μικρή αλλά δυναμική μερίδα κατοίκων στα νησιά (όπως η Τήνος για παράδειγμα), αντιδρούν στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή τους. Μου είναι αδιάφορο να επιχειρηματολογήσω σχετικά με το τι ΔΕΝ θέλουν. Ξέρω όμως πολύ καλά το τι θέλουν. Θέλουν ηλεκτρικό ρεύμα στο νησί τους. Θέλουν επίσης αυξημένο τουρισμό. Αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση για ρεύμα.
Δυστυχώς δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα δέντρα στα οποία να φυτρώνουν ηλεκτρικές πρίζες. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο δεν θα συζητούσαμε. Ούτε έχουμε ακόμα ανακαλύψει τον κατάλληλο χορό ή κάποια άλλη ιεροτελεστία που να κάνουμε και να βρέχει μπαταρίες. Τέλος η Παναγιά της Τήνου, νομίζω πως όσο κι αν προσευχηθούν οι κάτοικοι, δεν θα εμφανίσει από το πουθενά τάση στις κολώνες της ΔΕΗ. Μπορεί φυσικά και να κάνω λάθος.
Προτείνω λοιπόν να δοκιμάσουμε να δούμε τι θα γίνει. Να διακόψουμε πλήρως την παροχή ρεύματος στην Τήνο και σε άλλα νησιά που αντιδρούν και να περιμένουμε να δούμε αν με προσευχές, χορούς της βροχής ή ρευματόδεντρα, θα μπορέσουν οι κάτοικοι να λύσουν το πρόβλημά τους.


Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube