Weather Icon

Τα 50 εκατομμύρια του Σόρος και η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά

Τα 50 εκατομμύρια του Σόρος και η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά

Απίστευτες καταγγελίες και εκατέρωθεν κατηγορίες για μυστικά κονδύλια και μίζες, από… βίζες με αποκορύφωμα τις αναφορές του Πάνου Καμμένου σε 50 εκατομμύρια ευρώ που -κατά τον υπουργό Άμυνας- διατέθηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος δείχνοντας τον Νίκο Κοτζιά ως εμπλεκόμενο, τίναξαν στον αέρα το υπουργικό συμβούλιο και οδήγησαν στην παραίτηση του τελευταίου από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από όσους συμμετείχαν στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο εγείρουν σειρά ερωτημάτων και προκαλούν ταυτόχρονα μείζον θέμα δεδομένου ότι ενώπιον του ίδιου του πρωθυπουργού ειπώθηκαν πράγματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Ο Νίκος Κοτζιάς εθίγη. Οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου και οι διαρροές που είχαν προηγηθεί τον άγγιξαν προσωπικά σε σημείο που όπως τελικά αποδείχθηκε, μέτρησε περισσότερο από΄την υπουργική καρέκλα και την εξουσία που συνολικά η κυβέρνηση που υπηρέτησε είναι αποφασισμένη να διατηρήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube