Weather Icon

Στη Ρουμανία σιχαίνονται τον κομμουνισμό!

Στη Ρουμανία σιχαίνονται τον κομμουνισμό!

Η σκηνή της έντασης μετά το 2.15.00



Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κοντράστ υποκρισίας, από το να έχεις μπροστά σου μία κόρη μεγαλοαστικής οικογένειας δυτικής χώρας που καθυβρίζει μία γυναίκα που η δική της οικογένεια επιβίωσε από ένα απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς. Είναι σχεδόν σχιζοφρενική η αίσθηση που σου μεταδίδει η εικόνα κάποιου ανθρώπου που ωρύεται εκ του ασφαλούς, εναντίον της «καπιταλιστικής» Ευρώπης, προσπαθώντας να αντιπαρατεθεί σε κάποιον άλλον που θεωρεί την Ευρώπη καταφύγιο μετά τα δεινά που υπέστη η χώρα του.

Το επεισόδιο έγινε χθες το απόγευμα και πρωταγωνίστρια ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέναντι στην Επίτροπο Κορίνα Κρέτσου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Γκάζι, παρουσία επίσης, του εκπροσώπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά,  του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Το ότι η κ. Κωνσταντοπούλου υπήρξε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων είναι ενδεικτικό το πόσο έντονα ενοχική ήταν η διάθεση του πολιτικού συστήματος, απέναντι στον «αριστερό εξτρεμισμό». Γιατί και πριν από την προεδρία της, ήταν γνωστές οι «σουρεαλιστικές» επιδόσεις της. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον κ. Μεϊμαράκη να την υποδεχθεί με λουλούδια, απολαμβάνοντας την ιπποτική του διάθεση…
Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube