Weather Icon
Ελλάδα , ΠΦΑ 25 Απριλίου 2016

Το πλήρες αδιέξοδο της αριστερής παρένθεσης…

Το πλήρες αδιέξοδο της αριστερής παρένθεσης…
Το πρόβλημα της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα είναι πως όσες διασπάσεις και να υπάρξουν πάντα θα υπάρχει στο κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα μια ισχυρή μερίδα που θα “ματώνει” κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με την πραγματικότητα και πρέπει να πάρει αποφάσεις που αφορούν τον υπαρκτό κόσμο.
Ο πυρήνας αυτού του προβλήματος δεν είναι μόνο στα ψέματα που ειπώθηκαν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με την ύπαρξη άλλων εναλλακτικών διεξόδων από την κρίση, αλλά στο γεγονός πως οι περισσότεροι που τα επαναλάμβαναν τα είχαν πιστέψει…
Για να αποσπάσει πέρυσι το καλοκαίρι την έγκριση της μνημονιακής στροφής στην πραγματικότητα από την πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής του ομάδας ο κ. Τσίπρας καθυστέρησε όσο μπορούσε τη διαπραγμάτευση και στο και πέντε έκανε το ΟΧΙ,  ΝΑΙ με τις πλάτες της αντιπολίτευσης.Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται και φέτος. Η αξιολόγηση που έπρεπε να είχε γίνει το Νοέμβριο δεν έχει τελειώσει ούτε τον Απρίλιο και όλα φαίνονται να παραμένουν ανοιχτά, με ανυπολόγιστες ζημιές στην οικονομία οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube