Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 18 Ιανουαρίου 2016

“H ρήξη με το πελατειακό κράτος, προϋπόθεση της εξόδου από τη κρίση”

Ένα από τα βασικότερα στελέχη του Ποταμιού, ο πρώην βουλευτής Π. Καρκατσούλης  μιλάει στο Liberal για το μέλλον του κόμματος, για τη στάση του Χ. Θεοχάρη στις πρωτοβουλίες  της ηγεσίας και τις επικείμενες ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό.
Συνέντευξη  στον Ανδρέα Ζαμπούκα
Είστε ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά στελέχη του Ποταμιού. Μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, ποιό νομίζετε ότι είναι το μέλλον του κόμματός σας;
Είναι εύλογο πολλοί φίλοι μας να βλέπουν με συμπάθεια τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Έχει καλλιεργήσει επιμελώς ένα μεταρρυθμιστικό προφίλ μακριά από εκείνο του παραδοσιακού δεξιού κομματάρχη. Αυτό, όμως, από μόνο του δεν αρκεί για να πείσει τον σκεπτόμενο και αγωνιώντα ψηφοφόρο, εάν δεν συνοδευτεί από συγκεκριμένες προτάσεις και πράξεις για τα πολλά προβλήματα της χώρας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να προτείνουμε λύσεις/μεταρρυθμίσεις και να ζητάμε και από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να τις υιοθετήσουν. Αν καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης να πείσει τα πολλά στελέχη της ΝΔ που δεν συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις να τις υιοθετήσουν, τότε θα έχει συντελεστεί αδιαμφισβήτητη πρόοδος.

για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube