Weather Icon
Διαφθορά , Εκλογές 2015 16 Σεπτεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: Μεταβίβασα τις μετοχές μου μόλις έγινα υπουργός – Δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο που το επιβεβαιώνει

Φλαμπουράρης: Μεταβίβασα τις μετοχές μου μόλις έγινα υπουργός – Δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο που το επιβεβαιώνει

«Εχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου στην εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ και είμαι ένας κοινός θνητός…» υποστήριξε το πρωΐ της Τετάρτης ο τέως υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του (ΣΚΑΙ). Η εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ έχει υπογράψει εργολαβική σύμβαση ύψους 3,9 εκατ. ευρώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Φλαμπουράρης ήταν μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε ότι έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και δήλωσε ότι ο ισολογισμός που δημοσιεύτηκε είναι του 2012, όταν και ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Οπως υποστήριξε ο τέως υπουργός Επικρατείας, μόλις του ανακοινώθηκε ότι θα υπουργοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, έδωσε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία αποχώρησης του από το διοικητικό συμβούλιο και την μετοχική σύνθεση της εταιρείας, κατάθεσε στο ΥΠΕΧΩΔΕ το πτυχίο του υποψήφιου εργολάβου και σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως απλός μηχανικός, υποβάλλοντας αίτηση συνταξιοδότησης.
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube