Weather Icon
Ιράκ , Τρομοκρατία 14 Ιουνίου 2014

Το ΙΚΙΛ … σαν στο Χόλιγουντ

Το ΙΚΙΛ … σαν στο Χόλιγουντ
“Στόχος”

Αεροφωτογραφία των εκρήξεων σε αργή κίνηση, εικόνες που λαμβάνονται μέσα από το σκόπευτρο ενός όπλου και λήψεις ριπής. Όχι, δεν είναι μια ταινία δράσης του Χόλιγουντ, αλλά τα τελευταία προπαγανδιστικά βίντεο των σουνιτών τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ΙΚΙΛ). Μια ταινία μιας ώρας, με ακραία βία, κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της επίθεσης αστραπής του στο Βόρειο Ιράκ.
Δείτε τα μικρά βίντεο από την ταινία “Clash of Swords IV”

Η ταινία ανοίγει με ένα χάρτη της φανταστικής περιοχής που οι μαχητές την ονομάζουν “Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε» και περιλαμβάνει τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη και το Ιράκ. Παρακολουθείστε τη βιντεοσκόπηση από ένα μη επανδρωμένο αεροπλάνο  που πετάει πάνω από τη Φαλούτζα του Ιράκ, πόλη που ελέγχεται από την ομάδα από τις αρχές του 2014. (Η πρωτότυπη βιντεοταινία ήταν  ορατή εδώ . (France 24).

Πηγή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube