Weather Icon
Γενικά θέματα 9 Φεβρουαρίου 2010

Όποιος βρει ποιός ειδοποίησε τον Χριστοφοράκο, κερδίζει ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου ή ένα στεγνωτήριο ή ένα τηλεφωνικό κέντρο!

Όποιος βρει ποιός ειδοποίησε τον Χριστοφοράκο, κερδίζει ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου ή ένα στεγνωτήριο ή ένα τηλεφωνικό κέντρο!

Κάποιος προειδοποίησε τον Μ. Χριστοφοράκο για την επικείμενη σύλληψή του, κατήγγειλε ο Τ. Τέλλογλου

Με την κατάθεση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης Siemens από την αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Στη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Τέλλογλου κατήγγειλε διαχρονικές πληρωμές της εταιρείας Siemens και στα δύο μεγάλα κόμματα και εξαιρετική βραδυπορία στις ελληνικές δικαστικές έρευνες, που κατατείνουν σε συσκότιση.
Κατέθεσε ακόμη στην επιτροπή το δικόγραφο του Γερμανού δικηγόρου του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, στο οποίο δίδονται, κατά κάποιο τρόπο, σήματα προειδοποίησης ότι επίκειται η σύλληψή του, γεγονός που τον οδήγησε στη φυγή του στη Γερμανία.
Το έγγραφο δόθηκε στο γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του κ. Χριστοφοράκου για τη μη έκδοσή του στην Ελλάδα.
Μέσω του εγγράφου παρουσιάζεται να του διαμηνύθηκε ότι υπάρχει πολιτική διάθεση επιτάχυνσης της δικαστικής διερεύνησης, πριν και μετά τις ευρωεκλογές του 2009, κάτι που θα οδηγούσε σε σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών, που έφθαναν μέχρι τα ισόβια.
Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη από ποιον μπορεί να ήλθε το μήνυμα, ο μάρτυρας απάντησε ότι «μόνον από την κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει τέτοια ειδοποίηση».
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube